STING 02.06,2019


Локација: Национална Арена Филип Втори

Датум: 02.06.2019 20:00:00

Опис

 Драги пријатели, 

Драго ни е со вас да ја споделиме оваа вест.

Според информациите што ги добивме, скопскиот концерт на Sting е најпродаван од сите досегашни концерти што се објавени во рамки на неговата „My songs“ турнеја во Европа која што трае 3 месеци (јуни, јули и август, 2019 година).

За концертот во Скопје, продадени се карти што далеку го надминуваат капацитетот на салата во Вип Арената, а сега со сигурност може да тврдиме дека Sting во Скопје ќе го видат минимум 30.000 луѓе од Македонија и од регионот.

Влезниците се достапни исклучиво преку продажната мрежа на Авалон низ Македонија, онлајн на avalon.mk и во Југотон, по цени од:

ПАРТЕР - 1.500 денари
GOLDEN CIRCLE – 3.000 денари (само 2.000 билети, директно пред бина)
SILVER SEATS – 2.000 денари
GOLDEN SEATS – 3.000 денари
ВИП - 4.990 денари (строго ограничени количини)

Авалон Продукција