Љубојна 01.02.2019


Љубојна

Локација: Македонска Филхармонија

Датум: 01.02.2019 20:00:00

Опис

Ексклузивно и единствено музичко доживување на Љубојна заедно со Македонската филхармонија. исполнето со многу нова музика, комплетно аранжирана и оркестрирана под палката на врвниот Џијан Емин.

Цената на билетите е 800ден, а на денот на настанот 1000ден.