Golema Retro zabava "Forever young"05.04.2019


Локација: VIP ARENA

Датум: 05.04.2018 21:00:00

Опис

 Почитувани мои драги пријатели поради технички измени и во интерес на шармот убавината на танцот и спортот го менуваме датумот заради одржувањето на Светското превенство во танц кое ќе се одржи од 28 март до 30 март.
Нашата голема ретpо забава ќе се одржи наредниот петок односно на 5 април со почеток од 21 часот до 04 часот наутро.
Се надевам дека измените на датумот на одржувањето нема да го промени вашиот интерес на долго очекуваната наша ретро забава.
Влезниците ќе се најдат во продажба од 300 денари на 1-ви фебруари во Југотон во  и на:www.jugoton.mk