Поточиња 31.03 19ч


Локација: Македонска опера и балет

Датум: 30.03.2019 19:00:00

Опис

 ПОТОЧИЊА 2019" НА 30. И 31. МАРТ ВО МАКЕДОНСКА ОПЕРА И БАЛЕТ

Најмили дечиња, наша прекрасна публико,
Со Радост Ве покануваме на 16. издание на Детскиот фестивал Поточиња кое ќе се одржи на 30. и 31. март 2019 година во Македонска опера и балет. Специјално за Вас, нашите распеани и разиграни "Поточиња" подготвија уште една нова фестивалска приказна исполнета со 15 нови детски песни. Програмата ќе биде збогатена со специјално изработени анимирани цртани филмови соодветни за секоја тема од песните кои ќе бидат изведени. На репертоарот се закажани претстави од 11:00, 13:00 и 19:00 часот во двата дена.


Со Поточиња растеме, другаруваме и се забавуваме!