EXIT 2019


EXIT 2019

Локација: Петроварадинска Тврдина

Датум: 06.07.2019 18:00:00

Опис

 ВАЖНО за ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ:

Билетите се валидни само за државјани на Македонија, што ќе биде неопходно да се докаже со приложување на документ за лична идентификација на местото за замена на билетите со алка. Картата/Ваучерот мора да биде отпечатен. Електронски купените карти/ваучери кои не се отпечатени не се валидни.

ВАЖНО ЗА ЕДНОДНЕВНИТЕ БИЛЕТИ:

Ваучерот дозволува еден влез на фестивалот во текот на 4ти јули.

Влезовите се отворени од 19:00 до 03:00 часот.

Отпечатете го Вашиот ваучер (за еден ден) и користете го како карта за влез на 4ти јули.

ВАЖНО ЗА EXIT КАМП:

Отпечатете го ваучерот и приложете го на Exit Festival местата за замена, за да ја подигнете Вашата алка за камп.

Алката за камп не е валидна за влез на фестивалот и дозволува влез само во кампот.

Електронски купените карти/ваучери кои не се отпечатени не се валидни. Локалната туристичка такса не е вклучена во цената и истата се плаќа директно на рецепцијата од кампот. (околу 1.1 евро на ден)