АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ EXIT 2017/06-09/ЈУЛИ

Локација: ПЕТРОВАРАДИНСКА ТВРДИНА

Датум: 06.07.2017 15:47:00

Опис

Автобуски превоз:Скопје-Нови Сад-Скопје-2990 ден..

Автобуски превоз:Скопје-Нови Сад-Будва-Скопје-4990 ден..

Влезниците во Македонија се достапни и во Југотон (Скопје, ГТЦ, 1 кат).

02 3239-860