STING 57TH&9TH

STING 57TH&9TH

Локација: АРЕНА АРМЕЕЦ

Датум: 16.09.2017 20:00:00

Опис

 
Почитувани дами и господа,

КОНЦЕРТИ МК и SOFIA MUSIC ENTERPRISES

со задоволство ви гo преставуваат

16 септември (сабота) 2017 г., 20:00 ч.

«Софија, Бугарија»

ЕДЕН МЕСЕЦ ПРЕД СИТЕ ОСТАНАТИ!!!

По неодамнешното објавување на неговиот поп-рок албум 57th & 9th и распродадените концерти во Северна Америка, Европа како и распродадениот концерт во Скопје, КОНЦЕРТИ МК во соработка со SOFIA MUSIC ENTERPRIS има задоволство да го најаваи бугарскиот концерт на Стинг во уникатната Арена Армеец на 16 септември 2017 година.

 

На турнејата 57th & 9th Стинг ќе биде придружуван од неговиот трочлен бенд вклучувајќи го и неговиот долгогодишен гитарист Dominic Miller, тапанарот Josh Freese и гитаристот Rufus Miller.

 

Влезниците за овој ексклузивен концерт на Стинг во Софија ќе можете да ги купите во Југотон,и онлајн на продажната мрежа на jugoton.com.mk, 

ПАРТЕР+ПРЕВОЗ 3900 ДЕН
ФАН ПИТ+ПРЕВОЗ 4900 ДЕН