BRUNO MARS


BRUNO MARS

Локација: STADTHALLE, VIENNA

Датум: 03.06.2017 20:58:36

Опис

 

 

 

03 јуни (сабота) 2017 г., 20:00 

  «Виена, Австрија»

 

За сите фанови на BRUNO MARS од Македонија овозможивме влезници и организиран превоз за овој концерт и истите ќе можете да ги најдете во продажната мрежа на Југотон по следниве цени:

Аранжман Партер – 14.000 ден.

Аранжманот опфаќа:

Автобуски превоз (Скопје-Виена-Скопје)

Влезница за концертот (партер)

Ноќевање во хотел во Виена

Аранжманот не опфаќа:

Патничко осигурување

Индивидуални трошоци

Аранжманот можете да го платите на 2 рати. При купување на аранжманот треба да се плати плати минимум 50% од сумата, а останатиот дел се плаќа најдоцна 10 дена пред концертот. Во случај до концертот да има помалку од10 дена потребно е да се плати целата сума.