ROBBIE WILLIAMS

ROBBIE WILLIAMS

Локација: ERNST-HAPPEL-STADION

Датум: 26.08.2017 21:12:41

Опис

  Почитувани дами и господа,

 

 КОНЦЕРТИ   со задоволство ви гo претставува

                                                         
 26 август (сабота) 2017 г., 20:00 ч.   «Виена, Австрија»

Влезниците за овој концерт како и секогаш ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Тикет Плус и Југотон и онлајн на jugoton.mk и ticketplus.mk по следниве цени:

Аранжман Партер - 14.250 ден. Аранжманот опфаќа:

 

Автобуски превоз (Скопје-Виена-Скопје)

Влезница за концертот

Ноќевање во хотел во Виена


 

 

 

Аранжманот не опфаќа:

 

Патничко осигурување

Индивидуални трошоци


 

Програма напатувањето:

 

 

 

Состанок на групата на 25.08.2017 во 20:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Виена во 21:00ч. Пристигување во Виена на 26.08.2017 околу 11ч. Чекирање во хотелот и слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 19.30ч. По завршувањето на концертот,состанок на групата на договорено место и тргнување кон хотелот, ноќевање. 27.08.2017 слободно време за индивидуални активности. Во попладневните часови тргнување кон Скопје.