ANDRE RIEU


ANDRE RIEU

Локација: PAPP LÁSZLÓ

Датум: 16.06.2017 21:20:12

Опис

   

 Почитувани дами и господа,

 

 

                                                            КОНЦЕРТИ МK

 

                                          со задоволство ви гo претставува

 

               

                                                16 јуни (петок) 2017 г., 20:00 ч.

 

 

                                                    «Будимпешта, Унгарија»

 

 


 

Влезниците за овој концерт како и секогаш ќе можете да ги купите во продажната мрежа на Југотон, Тикет Плус и онлајн на jugoton.mk ticketplus.mk по следниве цени:

 

Аранжман (влезница, превоз и ноќевање)

 

  • Голден партер - 12.650 ден.                                                          
  • Партер 1 -  12.150 ден.
  • Партер 2 - 9.400 ден.
  • Трибина 1 (101,102,103) - 12.650 ден.
  • Трибина 2 (104,118) - 12.150 ден.
  • Трибина 3 (108,109) - 9.400 ден.
  • Трибина 4 (110,111,112) - 10.200 ден.
 

 

Аранжманот опфаќа:

 

Автобуски превоз (Скопје-Будимпешта-Скопје)

 

Влезница за концертот

Ноќевање во хотел во Будимпешта

 

Аранжманот не опфаќа:

 

Патничко осигурување

Индивидуални трошоци

 

 

Програма напатувањето:

 

Состанок на групата на 15.06.2017 во 20:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Будимпешта во 21:00ч. Пристигување во Будимпешта на 16.06.2017 околу 11ч. Чекирање во хотелот и слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 19.30ч. По завршувањето на концертот,состанок на групата на договорено место и тргнување кон хотелот, ноќевање. 17.06.2017 слободно време за индивидуални активности. Во попладневните часови тргнување кон Скопје.