GUNS N' ROSES

GUNS N' ROSES

Локација: ERNST-HAPPEL-STADION

Датум: 10.07.2017 21:41:00

Опис

 КОНЦЕРТИ МК

со задоволство ви ги претставува


 

 

10 јули (понеделник) 2017 г., 20:00 ч.

  «Виена, Австрија»

 

За сите фанови на GUNS N’ ROSES од Македонија овозможивме влезниции организиран превоз за овој концерт и истите ќе можете да ги најдете вопродажната мрежа на Југотон,Тикет Плус по следниве цени:

Трибина 2 - 7.750 ден

Трибина 3 - 6.600 ден

Аранжман Трибина1 – 17.950 ден.

Аранжман Трибина2 – 15.450 ден.

Аранжман Трибина3 – 14.500 ден.

Аранжманот опфаќа:

Автобуски превоз (Скопје-Виена-Скопје)

Влезница за концертот

Ноќевање во хотелво Виена

Аранжманот не опфаќа:

Патничко осигурување

Индивидуални трошоци

Аранжманот можете да го платите на 2 рати. При купување нааранжманот треба да се плати плати минимум 50% од сумата, а останатиот дел сеплаќа најдоцна 10 дена пред концертот. Во случај до концертот да има помалку од10 дена потребно е да се плати целата сума.