АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ EXIT 2017 THE KILLERS

THE KILLERS

Локација: ПЕТРОВАРАДИНСКА ТВРДИНА

Датум: 04.07.2017 23:59:00

Опис

 Автобуски Превоз за EXIT DAY 0 (Скопје - Нови Сад - Скопје) Поаѓање на 04.07.2017 во 23.59 часот.Враќање кон Скопје 30 минути по заврсување на настанот.

Аранжманот опфаќа: Превоз со автобус од туристичка класа и водич на групата.

Аранжманот не опфаќа:Патничко осигурување и индивидуални трошоци.

Важно:Програмата е работена врз база од минимум 35 патници.Организаторот го задржува правото на откажување до 5 дена пред пат доколку не биде остварен минимумот потребен за реализација.