Автобуски ПРЕВОЗ EXIT AVANTURA 2017 4990 ДЕН

Локација: ПЕТРОВАРАДИНСКА ТВРДИНА

Датум: 04.07.2017 23:59:00

Опис

 

 Aвтобуски Превоз за EXIT AVANTURA 2017 Пoaѓање од Скопје кон Нови Сад  04.07.2017 во 23:59:00 часот. Поаѓање од Нови Сад кон Будва на 10.07.2017 во 12:00:00 часот.Враќање од Будва кон Скопје 16.07.2017 во 12:00:00 часот.

Аранжманот опфаќа: Превоз со автобус од туристичка класа и водич на групата.

Аранжманот не опфаќа:Патничко осигурување и индивидуални трошоци.

 

Важно:Програмата е работена врз база од минимум 35 патници.Организаторот го задржува правото на откажување до 5 дена пред пат доколку не биде остварен минимумот потребен за реализација.