FOO FIGHTERS TOOUR 2017

FOO FIGHTERS

Локација: papp lászló sportaréna

Датум: 26.06.2017 11:34:54

Опис

 Влезниците за овој концерт ќе можете да ги купите во продажната мрежа на, Југотон Рекордс како и онлајн на jugoton.mk по следниве цени:

 
Аранжман Трибина – 9.600 ден.
 
 
 
Аранжманот опфаќа:
 
Автобуски превоз (Скопје-Будимпешта-Скопје)
 
Влезница за концертот (трибина)
 
Ноќевање во Будимпешта
 
 
 
Аранжманот не опфаќа:
 
Патничко осигурување
 
Индивидуални трошоци
 
 
 
Програма на патувањето:
 
Состанок на групата на 25.06.2017 во 20:45ч. на паркингот Дрводекор. Тргнување кон Будимпешта во 21:00ч.  Пристигување во Будимпешта на 26.06.2017 околу 11ч. Чекирање во хотелот и  слободно време за индивидуални активности. Почеток на концертот во 19.30ч. По завршувањето на концертот состанок на групата на договорено место и тргнување кон хотелот, ноќевање. 27.06.2017 слободно време за индивидуални активности и во попладневните часови тргнување кон Скопје.