ROLLING STONES 16/09/2017

ROLLING STONES

Локација: SPIELBERG

Датум: 16.09.2017 11:58:16

Опис

 Почитувани дами и господа,

 
КОНЦЕРТИ МК
 
со задоволство ви ги преставува
 
 
 
16 Септември (сабота) 2017 г., 20:00 ч.
 
«Спилберг, Австрија»
 
Rolling Stones ја најавија својата европска турнеја за 2017 година! Најблиску до нас ќе можеме да ги видиме на 16 септември во Спилберг, Австрија
 
Влезниците ќе можете да ги купите во продажната мрежа на , Југотон како и онлајн на jugoton.com.mk по следниве цени:
 
Аранжман Партер – 14.850 ден.
 
Партер – 7.500 ден.
 
Информации и резервации на: 02/3239 860
 
Аранжманот опфаќа:
 
Автобуски превоз (Скопје-Спилберг-Скопје)
 
Влезница за концертот (партер)
 
Ноќевање во Терме Чатеж – Словенија
 
 
 
Аранжманот не опфаќа:
 
Патничко осигурување
 
Индивидуални трошоци
 
 
 
*ПРОГРАМАТА НА ПАТУВАЊЕТО ЌЕ БИДЕ ОБЈАВЕНА НАСКОРО