Локација: CRVENA ZVEZDA STADION

Датум: 16.10.2017 15:47:00

Опис

За љубителите на фудбалот овозможивме влезници и организиран превоз за натпреварот Црвена Sвезда - Арсенал на 19 Октомври во Белград. 

Влезниците како и секогаш ќе можете да ги купите во Југотон Рекордс, продажната мрежа на Тикет Плус, како и онлјан на ticketplus.mk i www.jugoton.mk по следните цени:

Црвена Sвезда Блок 2 натпревари – (ФК Арсенал, ФК Келн) - “Стадион Рајко Митиќ” Белград 

 

  • Север и Југ - 2.000 ден. 
  • Исток - 3.350 ден.
  • Запад - 3.850 ден. 
  • Автобуски превоз - 2.100 ден. 
Аранжман (блок влезница и превоз 19.10.2017)
  • Аранжман Север и Југ - 3.350 ден. 
  • Аранжман Исток - 4.700 ден.
  • Аранжман Запад - 5.200 ден. 
  •  
 

*Аранжманите ќе бидат пуштени во продажба од 16.09.2017

 

** НАПОМЕНА

ЕЛЕКТРОНСКИТЕ ВАУЧЕРИ МОРА ДА СЕ ЗАМЕНАТ ЗА ВИСТИНСКИ БИЛЕТИ ОД 20ти СЕПТЕМВРИ ВО ПРОДАВНИЦАТА ЈУГОТОН

НУМЕРАЦИЈАТА НА ВАУЧЕРОТ НЕ Е ИСТА СО НУМЕРАЦИЈАТА НА РЕАЛНИОТ БИЛЕТ

купи билет онлајн
buy ticket online

Iron Maiden

купи билет онлајн
buy ticket online

PEARLJAM

купи билет онлајн
buy ticket online

STING

купи билет онлајн
buy ticket online

Prevoz EXIT 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

BALASEVIC

купи билет онлајн
buy ticket online

Поточиња 2018 24.03.2018 11:00

купи билет онлајн
buy ticket online

Поточиња 2018 24.03.2018 13:00

купи билет онлајн
buy ticket online

Поточиња 2018 24.03.2018 19:00

купи билет онлајн
buy ticket online

Поточиња 2018 25.03.2018 11:00

купи билет онлајн
buy ticket online

Поточиња 2018 25.03.2018 13:00

купи билет онлајн
buy ticket online

Поточиња 2018 25.03.2018 19:00

купи билет онлајн
buy ticket online

David Bowie Tribute

купи билет онлајн
buy ticket online

TEXAS-DARKO RUNDEK

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

OHRID CALLING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

SKOPJE CAALING 2018

купи билет онлајн
buy ticket online

ANDRE RIEU/SOFIJA 17.06.2018

купи билет онлајн
buy ticket online

Tropico

купи билет онлајн
buy ticket online